Σπονδή στη λευτεριά

Απόλυτη παρακμή στην Ομόνοια



Ώρα για σπονδή στη λευτεριά.

Ό,τι ξεκίνησε στην καραντίνα, τελειώνει στην καραντίνα. 

Το #ΣΚΡΟΛ ήταν καρπός της καραντίνας της Άνοιξης του 2020 κι ένα δικό μου παράλληλο πρότζεκτ στο πεδίο της επανάχρησης περιεχομένου (ή ύλης που λέγαμε στις εφημερίδες), γνωστότερου εις την εταιρικήν ως content repurpose - μία κυκλική άυλη οικονομία ιδεών. 

Το βιβλίο μάλλον εξαντλήθηκε και όσοι το αποκτήσατε, το αποκτήσατε - κρατήστε το, γιατί είναι συλλεκτικό. 

Η νέα καραντίνα, που εύχομαι όντως να διαρκέσει 3 εβδομάδες, είναι μια ευκαιρία για ανάγνωση, γιατί το διάβασμα είναι σαν το κρασί - ευφραίνει καρδίαν, αλλά και ακονίζει το μυαλό. 

Έτσι, έφτασε η ώρα για μια σπονδή στη γρήγορη λευτεριά και γι' αυτόν τον λόγο ανοίγω όλα τα κεφάλαια του #ΣΚΡΟΛ στην ιστοσελίδα μου για να τα διαβάσετε και να ευχαριστηθείτε. 

Κι ένα προσωπικό μάθημα: στη διάθεση του #ΣΚΡΟΛ υποτίμησα πολυ τη σημασία των βιβλιοπωλείων, θεωρώντας ότι αρκεί η διάθεση του βιβλίου από το e-shop. Έκανα λάθος. Τα βιβλιοπωλεία είναι ζωντανοί οργανισμοί και φορείς ιδεών - και το κοινό τα επιζητά και τα θέλει. 

Αρα, τώρα στην καραντίνα συνεχίζουμε να στηρίζουμε τα βιβλιοπωλεία που κατέβασαν ρολά, αλλά με προσωπικό αγώνα των συντελεστών τους εκτελούν τις παραγγελίες των βιβλίων των πελατών τους. 

Καλή λευτεριά και ανάγνωση - με υγεία! Η ώρα που θα ξαναχαρούμε τις ζωές μας χωρίς υγειονομικούς περιορισμούς ίσως να μην είναι και τόσο μακριά.

Κλείνω με ένα αδημοσίευτο, αλλά επίκαιρο βίντεο του #ΣΚΡΟΛ, παραγωγής μας.



Σχόλια