Η Άννα η (Πρασινο)Κομνηνή

Η κατεπάνω Άννα δεν είναι πορφυρογέννητη. Όμως, έμαθε την τέχνη των ελιγμών και των ισορροπιών από τη βάση των Πρασίνων στον Ιππόδρομο. Προφανώς, έμαθε και από τα λάθη της. Όλοι στην αυτοκρατορία θυμούνται πως, όταν ήταν επίτροπος του Κράτους στην Φραγκική ένωση, είχε προτείνει να διδάσκονται οι λαοί της Ρωμανίας τα Κελτοσαξωνικά ως δεύτερη κι επίσημη γλώσσα. Επίσης, πολλοί τονίζουν ότι στη Δακτυλιδομαχία του ΠΑΣΟΚ (η οποία παρεπιπτόντως μπορεί να στερείται σημασίας, ενόσω το δακτυλίδι παραμένει θαμπό), η Άννα απέφυγε να λάβει θέση υπέρ του Δούκα ΓΑΠ ή του εύσωμου Μαγίστρου Βενιζέλου, μέχρι την πλέον ύστατη στιγμή. Κάποιοι νομομαθείς και τελάληδες (τότε η δημοσιογραφία ήταν πρακτικά άγνωστη) επισημαίνουν ότι η Άννα η (Πρασινο)Κομνηνή, μπορεί μεν να στερείται Κληρονομικού Δικαιώματος, όμως θα μπορούσε να πείσει τόσο τη Σύγκλητο όσο και το Στρατό να ψηφίσει υπέρ της, στον επόμενο αγώνα για την ηγεσία του Τίμιου Ήλιου του ΠΑΣΟΚ. Κάποιοι ζηλωτές εικονομάχοι δηλώνουν ότι η Άννα για το ΠΑΣΟΚ είναι ότι ήταν η Ντόρα για τη ΝΔ το 1997 - περιμένει δηλαδή την ήττα στον Ιππόδρομο, για να προβεί σε μαζική σφαγή των δελφίνων και να καταστεί ηγέτιδα του Κινήματος.

Διακεκριμένοι οφφικιάροι της Αυτοκρατορίας κατηγορούν την Άννα πως αντιγράφει το ύφος της ηττηθείσης Σεγκολέν της Βασιλικής από τους Παρισίους, η οποία γνώρισε πανωλεθρία από τον βραχύσωμο Φραγκο-Μαγυάρο Νικόλαο Σαρκόζιο.

Άλλοι πηγαίνουν ένα βήμα πιο πέρα και κατηγορούν ευθέως την Άννα ότι περιμένει σαν το Κοράκι πάνω από το κουφάρι του ΠΑΣΟΚ, καθώς είναι γνωστόν τοις πάσι, ότι η επανεκλογή του ΓΑΠ, θα σημάνει μία ακόμη ήττα.

Όπως κι αν έχει, επιφανείς εικονολάτρες κάνουν συστάσεις στην Άννα να προσέχει, καθώς από στρατηγός Ντόρα του 97 μπορεί να καταλήξει δέκαρχος Σαμαράς του 2000.

Έμειναν λίγες ημέρες μέχρι την τελική Δακτυλιδομαχία υπό το Άγιον Φως του Τιμίου Ήλιου του ΠΑΣΟΚ. Στις κερκίδες του Ρωμαϊκού ιπποδρόμου, οι Πράσινοι δεν δείχνουν ιδιαίτερο ζήλο για την όλη διαδικασία. Είναι εμφανές ότι, στα παράνομα στοιχήματα των κακόφημων οίκων των λιμένων της Βασιλεύουσας, της Θεσσαλονίκης και της Καπνικαρεας, ο Αυτοκράτωρ του ΜΑξίμου, Καραμανλής, τα έχει ποντάρει όλα υπέρ του ΓΑΠ.

Και δυστυχώς για τον ΓΑΠ, έχασε και το Φραντσάϊζ του Βαραγγικού ΙΚΕΑ.. Και οι βάρβαροι είναι κάποια λύσις, τελικά.

Σχόλια

Ο χρήστης ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΙΖΩΝΗ είπε…
Είσαι καταπληκτικός.