The Prophecy


«Πολλοί είχαμε ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές με τους κ. Μάνο και Ανδριανόπουλο» παραδέχθηκε την Τετάρτη ο απερχόμενος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας, τονίζοντας ωστόσο ότι «αυτές ανήκουν στο παρελθόν».

«Τώρα κοιτάμε μπροστά και δουλεύουμε το όραμά μας για την κοινωνία» προσέθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σχολιάζοντας την ανακοίνωση συνεργασίας των Ανδρέα Ανδριανόπουλου και Στέφανου Μάνου με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της 7ης Μαρτίου.

«Η συμμετοχική διαδικασία που ξεκινήσαμε -και το μοντέλο της οποίας επικροτήθηκε την περασμένη Κυριακή- αποτελεί ένα άνοιγμα σε όλες τις δυνάμεις που θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας για τις μεταρρυθμίσεις που απαιτούνται» σημείωσε ο κ. Πρωτόπαπας.

«Ανοίγουμε και δημιουργούμε ένα ρεύμα πλειοψηφίας, που ρίχνει τα διαχωριστικά τείχη και εγγυάται την ασφάλεια και την ευημερία του πολίτη. Κατανοώ ότι ορισμένοι έχουν δυσκολίες στο να αποδεχθούν τη νέα πραγματικότητα, αυτές οι αλλαγές όμως δημιουργούν τη δύναμη που χρειάζονται οι μεταρρυθμίσεις που θα προωθήσουμε» συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε άλλη ερώτηση, ο κ. Πρωτόπαπας παρατήρησε πως, αν επικρατούσε η λογική της απόλυτης συνέπειας με το παρελθόν, ούτε η ΝΔ θαπρεπε να συνεργαστεί με τον Στέλιο Παπαθεμελή.


Σχόλια

Ο χρήστης Ιωάννης Κωνσταντινίδης είπε…
Τι νόημα έχει να διαβάζουμε “απόψεις” πολιτικών και ειδικότερα πρώην συνδικαλιστών που πληρώθηκαν με βουλευτιλίκι και υπουργεία? Ποιος τους πιστεύει? Ούτε σαν ανέκδοτα δεν έχουν αξία πια. Εδώ πάλιωσε το”λεφτά υπάρχουν” και η ανάλυση του παπανδρέου (λίγα σωστά που έχει πει) της επίδρασης έμμεσων φόρων και μείωσης αποδοχών στην ύφεση και την σχέση ελλείμματος/ΑΕΠ