Όσα παίρνει ο άνεμος

Πέρασαν στα ψιλά (στην καλύτερη) σε όλες τις εφημερίδες των τελευταίων ημερών, καθ' ότι οι παροχές και, ως εκ τούτου, οι εκλογές παίρνουν όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις στην ενημέρωση.

Σε ότι αφορά το περιβάλλον, το ΥΠΕΧΩΔΕ έκοψε χρήματα από τους περισσότερους φορείς διαχείρισης των εθνικών πάρκων για να τα ρίξει στην Πάρνηθα.. η πλάκα είναι ότι το ίδιο το υπουργείο είχε ζητήσει από τους φορείς να ανεβάσουν τους προϋπολογισμούς τους για να αυξηθούν οι εκροές πόρων από το εκπνέον Γ'ΚΠΣ.

Επίσης, ο Γράμμος κάηκε γιατί οι νάρκες του εμφυλίου δεν επέτρεπαν σε κανέναν να μπει μέσα στο δάσος για να αναχαιτίσει τη φωτιά. Το αστείο είναι ότι ο Στρατός ούτε έχει χαρτογραφήσει το βουνό, αλλά ούτε το έχει αναγνωρίσει ως ναρκοπέδιο. Υπενθυμίζεται ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει τη συνθήκη κατά των ναρκών προσωπικού, την οποίαν κι ενσωμάτωσε στο δίκαιό της από το 2004.

Επίσης, από το 2004, μόνο η Νομαρχία Πειραιά έχει κοπανήσει πρόστιμα αξίας 600.000 ευρώ σε μικροαπατεώνες Βαλκάνιους ταξιτζήδες για τριπλοχρεώσεις και ταξίμετρα που δεν δουλεύουν και χρεώνουν ότι' να 'ναι. Υπενθυμίζεται ότι το ποσό αρκεί για τη συντήρηση του εθνικού δικτύου ολόκληρης της Χαλκιδικής.

Στα μιντιακά τώρα. Εδώ και λίγες ημέρες η Εύη Σιδηροπούλου ξεκίνησε εκπομπές στον Best 92,6. Η συνάδελφος από τη Θεσσαλονίκη, απεχώρησε προ ολίγου καιρού από τον Republic 100,3 και μετακόμισε εις Αθήνας (ούτε η πρώτη είναι ούτε και η τελευταία). Εννοείται ότι τhς ευχόμεθα τα καλύτερα.

Επίσης, υπενθυμίζουμε στους νεοφώτιστους ναυτιλλομένους ότι για ποσά μικρότερα των 4.000 ευρώ ανά χρόνο, δεν χρειάζεται μπλοκάκι, μπορούν κάλλιστα να μας κόψουν απόδειξη δαπανών.

Οφείλουμε να κράξουμε τα μπουλντόγκ της (παραπαίουσας) δισκογραφίας που απείλησαν με δικαστικό κυνήγι τους M.Hulot και κ. Γιάννη Πετρίδη γιατί μοιράζουν μουσική από τα ιστολόγιά τους. Δηλαδή το DC++ , τα torrents ή το soulseek δεν τα ξέρουν; μάλλον όχι, γιατί εάν τα ήξεραν, δεν θα είχε φτάσει η κατάσταση εκεί που έφτασε.. ο John Acquaviva προφανώς ξέρει καλύτερα - για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ιδρυτικό μέλος του δημοφιλέστατου κι επικερδέστατου beatport.

Για όσους πουλάνε καταστροφολογία για τον Έβρο, σήμερα μιλήσαμε με τον κ. Ντιμιτρόβ, διευθυντή του Υδρολογικού Ινστιτούτου της Σόφιας, ο οποίος -εν μέσω διακοπών- διέψευσε κατηγορηματικά κάθε πιθανή "κάθοδο" των φουσκωμένων υδάτων σε Έβρο, Άρδα, Στρυμόνα ή Νέστο, αφού οι πλημμύρες έγιναν στον Βορρά της χώρας.

Αξίζει, βέβαια, να σημειωθεί ότι εδώ είναι Βαλκάνια και αυτά που λέμε σήμερα, μπορεί να μην ισχύουν αύριο. Όπως λέγαμε και στον στρατό, όλα είναι θέμα Δκτη. Αυτά!

ΥΓ. Τα φιλιά μου σε Νίκο Στεφανίδη, Γιάννη Ψαθά, Έλενα Αντωνιάδου και λοιπούς άλλους, που περνάνε πολύ καλύτερα από εμένα στο υπέροχο Καλαμίτσι . Βουτήξτε και για μας αδέλφια!

Ζήτω(σαν) τα Ποδήλατα!

Σχόλια