Xmas 2010

Στο συνδικάτο των καλικάντζαρων επικρατεί αναβρασμός, καθώς η διοίκηση της "Αϊ - Βασίλης" δεν διαψεύδει τις φήμες περί απολύσεων με τη νέα χρονιά. "Είμαστε συνεπείς στο κοινωνικό μας έργο εδώ και 20 αιώνες" λένε οι καλικάντζαροι έξω από το ελαφοστάσιο της εταιρίας. "Η επιχείρηση έχει εντάξει την προμήθεια νέων ελαφιών στον αναπτυξιακό νόμο. Τώρα θα μας απολύσουν;" αναρωτιούνται.

Παράγοντες της χριστουγεννιάτικης αγοράς τονίζουν ότι η δημιουργία διοδίων στην καμινάδες των σπιτιών - που προβλέπεται από το μνημόνιο - θα ανεβάσει το εν γένει κόστος των εορτών και θα πλήξει την οικονομία. "Η Καππαδοκία δεν σηκώνει άλλη αποβιομηχάνιση" λέγεται ότι επισημαίνει ο Άι - Βασίλης στις κατ'ιδίαν συζητήσεις του. Όπως αποκαλύπτουν οι ίδιες πηγές, ο Αϊ - Βασίλης εντοπίζει τρία βασικά σημεία στο όλο πρόβλημα.

1ον το άνοιγμα των κλειστών επαγγελμάτων θα διαλύσει μία παράδοση αιώνων.

2ον η μη επιστροφή ΦΠΑ και η αύξηση της φορολογίας στις μεταφορικές/ταχυδρομικές υπηρεσίες βάζει μέσα την εταιρία

3ον η αύξηση των τιμής των ζωοτροφών ανεβάζει το κόστος του ελαφοστασίου

"Η Lamda Partners εξετάζει κάθε επενδυτικό σχέδιο, αλλά δεν ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Αϊ - Βασίλης" επισημαίνει η Lamda Partners του Ομίλου Λαυρεντιάδη σε ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών, διαψεύδοντας τις φήμες ότι επενδυτής, κ. Λ. Λαυρεντιάδης "φλέρταρει" με την εξαγορά της ιστορικής εταιρίας της Καππαδοκίας.

Στο μεταξύ, Χερουβείμ και Σεραφείμ αναφέρουν ότι "ο μεγάλος έχει τσατιστεί με αυτήν την κατάσταση, ο δε μικρός δεν μιλιέται".

Ανατολικά της Εδέμ πολλοί πια μιλούν ανοιχτά για "Διαβόλου δάκτυλο" πίσω από την υπόθεση, ενώ, κατά πληροφορίες, οι τέσσερις ιππότες της αποκάλυψης, αλλά και οι Άγιοι Μερκούριος, Δημήτριος και Γεώργιος ζητούν "εδώ και τώρα εκστρατεία κατά του σατανά". Αντίθετα, τα πνεύματα προσπαθεί να κατευνάσει το Άγιο Πνεύμα.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Διαβόλου, κ Βελζεβούλ διαψεύδει την ανάμειξη της "Κόλασις ΕΠΕ" και επισημαίνει ότι όλα αυτά απέχουν παρασάγγας από τα οικονομικά ενδιαφέροντα της επιχείρησης.

Σχόλια