Republica Ultima

To greekmedianews αναφέρει πως "o Τσιτσόπουλος επέστρεψε ως διευθυντής και ανακοινώνει από αέρος ότι τη Δευτέρα αρχίζει το νέο πρόγραμμα". Στο ίδιο μπλογκ δημοσιεύεται το κάτωθι δελτίο τύπου:

"More Republic, for ever music
Republic Radio, με δύναμη από τη Θεσσαλονίκη! Με στιλ, άποψη και, όπως πάντα, το καλύτερο soundtrack στην πόλη και τον κόσμο.
Επειδή η μουσική δεν τελειώνει ποτέ, επειδή η συχνότητα 100.3 παραμένει πάντα για τη Θεσσαλονίκη ένα σύμβολο ρυθμού και αισθητικής κι επειδή στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, πάντα Republic!
Ακούστε τον δυνατά, συνεχίστε να του εμπιστεύεστε τις καλύτερες μέρες και νύχτες σας και τεστάρετε τα αντανακλαστικά του.
Είναι μουσική, είναι άποψη, ήταν, είναι και θα είναι η Θεσσαλονίκη στα καλύτερά της.
Δυνάμωσέ το!"

Αυτό είναι το τελευταίο ποστ που κάνω για τον Republic.

ΥΓ. Αν κι έχω την εντύπωση ότι τα δύσκολα ξεκινούντώρα .. για όλους.

Σχόλια

Ο χρήστης Albert είπε…
Νομίζω οτι ο republic λειτούργησε πολύ αποτελεσματικά ως μηχανή προπαγάνδας ενός lifestyle μέχρι τώρα. Αν δει κανείς ψύχραιμος μόνο τη φανατίλα και την πώρωση ακροατών και σχολιαστών στο μπλογκ της Ντέμης Παπαδπούλου θα το καταλάβει. Ειδικά αυτές τις εποχές που μουσικές μπορεί πλέον να ψάξει εύκολα ο καθένας στο δίκτυο και να είναι ο καλύτερος παραγωγός για τον εαυτό του είναι τρελό να παθαίνει αμοκ με την έλλειψη μιας μουσικής πρότασης απο μια πηγή. Ο republic πάντως μου φαινόταν σαν σταθμός με playlist με εξαίρεση τις εκπομπές του Κομνηνού, του Πορτοκάλογλου και της Μέμας(βασικών στον 88μισο ), που είχαν πιο προσωπικό χαρακτήρα. Ο Τσιτσόπουλος ήταν μια χαρά σαυτό που έκανε. Χέστηκα γιατί μαλώσανε. Αυτοί βγάζανε όλοι λεφτά απαυτό. Το γλυκό έδενε. Έπεφταν και τα σποτάκια, ζωή σε λόγου τους, νασου και τα συγκεκριμένα μαγαζιά που προτείνονται μέσω διαφημήσεων, νασου και ένα συγκεκριμένο lifestyle. Το ακροατήριο δεν ήταν το ίδιο με αυτό του παλιού 88μισό, είχε διευρυνθεί σε άτομα που δεν φιλτράρουν τις πληροφορίες που δέχονται. Οι παραγωγοί είχαν μεγαλώσει δεν είχαν την ίδια όρεξη με παλιά, κανείς δε με πείθει. Γιατί εγώ θυμάμαι τον Χεκίμογλου, την Ιωαννίδου και τον Βαλαβάνη στον 88μισο και φυσικά τους απο πάνω σε ραδιόφωνο που έμοιαζε μεν αλλά δεν είχε τέτοιο υφάκι; Γιατί αυτό είναι οτι καλύτερο έχει να δείξει η πόλη δεν το κατάλαβα; Τι πώρωση είναι αυτή; Ιδιωτική εταιρεία δεν είναι ο republic; Τι με νοιάζει ποιός τον πήρε. Με νοιάζει όμως τι εκπέμπει. Και αν συνεχίσει να εκπέμπει lifestyle τότε πραγματικά klain main.
Ο χρήστης Albert είπε…
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ο χρήστης Αχιλλεας Χεκιμογλου είπε…
Αγαπητέ Άλμπερτ,

δεν συμφωνώ σε όλα μαζί σου, αλλά σίγουρα συμφωνώ στο γενικότερο πνεύμα σου.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
εχω φτάσει στο σημείο να χαίρομαι που ο καθένας θα ανοιξει την δικιά του εταιρεία/ραδιοφωνικό σταθμό και τότε θα ελπίζουμε να δουλεψει ο ελευθερος ανταγωνισμός κι η ελευθερή αγορά για να επικρατήσει ο καλύτερος.

εγώ σαν ακροατής και σταθμών αθηνας και θεσσαλονίκης πιστευα οτι οι σταθμοι της θεσσαλονικης ήταν ενα απο τα + και απο αυτά που την χαρακτήριζαν.

μακάρι να μην συνεχίζει να την χαρακτηρίζει αλλα τώρα σαν -
Ο χρήστης Αχιλλεας Χεκιμογλου είπε…
Η αγορά τους χωράει όλους, όντως. Μακάρι να δουλέψει έτσι.