Νεα σοδια




Νέα σοδιά υλικών προπαγάνδας, Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων. Και μάλιστα σκανδαλώδης.

Τεκμήριο 1. Οταν η Ελλάδα έψηνε την έξοδό της στον Α' ΠΠ, ο Κώτσος καβαλάει το καλάμι και κοτσάρει το ΙΒ' (ΙΑ' ήταν ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος, ο 11ος Κωνσταντίνος που βασίλεψε στην Αυτοκρατορία). Οπότε ως ΙΒ' αρχίζει διαφορά - τα οποία στην αρχή ενθάρρυνουν ανοιχτά οι Βενιζελικοί - αλλά μετά αρχίζει τα ελέω Θεού και γίνεται μπίλιες με τον Λευτέρη. Σκάνδαλο.




Τεκμήριο 2. Προπαγάνδα Αμερικανικής αποστολής με Φρειδερίκη, τη μεγαλύτερη μπίτσω της σύγχρονης Ελλάδας - έφαγε Σοφούλη, Βενιζέλο, Πλαστήρα, έφερε τον Παπάγο, μετά τον Καραμανλή (τον έφαγε κι αυτόν), μετά έφαγε τον Γέρο. Σκάνδαλο.




Τεκμήριο 3. Αναφορά του υφυπουργού Μεταφορών Παπακωνσταντίνου (με υπουργό Σερραίο) προς Παπάγο για την υπόθεση Siemens - ΟΤΕ (ναι από τότε..). Σκάνδαλο.




Τεκμήριο 4. Μετοχή Ελληνικών Ηλεκτρικών Σιδηροδρόμων (ΕΗΣ) απο το πακέτο της παραχώρησης των συγκοινωνιών και της ενέργειας της Αθήνας στην Power & Traction. Σκάνδαλο.




Τεκμήριο 5. Το αεροπλάνο "Αθήναι", ένα από τα πρώτα επιβατικά αεροσκάφη που πέταξαν στην Ελλάδα, καμάρι του στόλου της Ελληνικής Εταιρείας Εναέριων Συγκοινωνιών (ΕΕΕΣ) στην οποία το κράτος είχε παραχωρήσει το μονοπώλιο της αερομεταφοράς. Σκάνδαλο.


Ελληνική ιστορία εικονογραφημένη.

Σχόλια