Primitive specie


Ήμουν μάλλον ο πρώτος που υπέστην τους τσαμπουκάδες των Χρυσαυγιτών όταν μπήκαν στη Βουλή. 

Είχαν καλέσει τα ΜΜΕ για δηλώσεις κοντά στον Σ.Σ. Λαρίσης και, όταν έφτασα, ο Κασιδιάρης μου έδωσε «πόρτα», επικαλούμενος σχετικές εντολές. «Πόρτα» έφαγε επίσης μετά από λίγο κι άλλος συνάδελφος, με αποτέλεσμα να είμαστε οι μόνοι δημοσιογράφοι που χάσαμε το αμίμητο "εγέρθουτου".

Πείσμωσα εκείνο το βράδυ, κρύφτηκα σε μία γωνιά και περίμενα τα «πυροτεχνήματα», αναμένοντας για πάνω από 2 ώρες τα φασιστικά πανηγύρια. Ο καρπός της υπομονής ήταν αυτό το άρθρο οι σημειώσεις του οποίου γράφτηκαν υπό μυθιστορηματικές συνθήκες. Τα λόγια τους προδίδουν, τις προθέσεις τους και, δυστυχώς, την ειλικρίνειά τους.

Την επομένη, μάλιστα, μάλωσα με έναν ταξιτζή που τους υπερασπιζόταν, λέγοντας του να έρθει να μου τα ξαναπεί, άμα φάει κατά λάθος καμιά φάπα ή καμιά μαχαιριά το παιδί του. Εύχομαι να μην ήταν το δικό το κοριτσάκι που έφαγε την φάπα του «Καιάδα» σήμερα.

Πολλοί νομίζουν ότι οι Χρυσαυγίτες είναι σαν πορτιέρηδες, αλλά ευτυχώς για τους δεύτερους δεν είναι. Παλιά, μάλιστα, είχαμε ένα πολύ καλό πορτιέρη, τον «Μπεν», ο οποίος διατηρούσε ανθοπωλείο, έκανε παράλληλα και άλλες δουλειές και ότι λεφτά μάζευε,τα έριχνε στα ταξίδια.

Οι Χρυσαυγίτες, όπως όλοι οι φασίστες, είναι primitive specie, χωρίς όμως την φυσική αθωότητα και την καλοσύνη πολλών ειδών του ζωικού βασιλείου -ζω με δύο σκύλους και το δηλωνω υπευθύνως.

Σχόλια