Το απόρρητο σχέδιο καταστροφής του DSK


Συγκοινωνούντα δοχεία μεταξύ μυστικών υπηρεσιών δυτικών κρατών και συνδικάτων ελληνικών ΔΕΚΟ στην υπόθεση DSK, βλέπει απόρρητη έκθεση της CIA που συντάχθηκε τη νύχτα του Σαββάτου και παρουσιάζει σήμερα ο υπογράφων.

Σύμφωνα με την έκθεση, η καμαριέρα που κατήγγειλε τον DSK στις αρχές για βιασμό, αποτελεί προβεβλημένο στέλεχος της ΔΑΚΕ στο συνδικάτο Τουρισμού - Επισιτισμού της NY και, μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν υποκλαπείσες συνομιλίες, φέρεται να έχει εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, καθώς αποδείξεις της CIA, δείχνουν ότι πληρώθηκε από τη ΓΣΕΕ για να κάνει την καταγγελία, με την συνδρομή μυστικών υπηρεσιών!

Επίσης, όπως αναφέρει η έκθεση της CIA, η Γερμανική Υπηρεσία Προστασίας του Συντάγματος (η αντίστοιχη ΕΥΠ της Γερμανίας) βρίσκεται πίσω από μπαράζ των δημοσιευμάτων για τις «ροζ» περιπέτειες του DSK, καθώς η μεγαλύτερη δύναμη της Ευρώπης δεν συμφωνούσε με τον τρόπο που αντιμετώπιζε το «ελληνικό πρόβλημα» ο γενικός διευθυντής του ΔΝΤ, αλλά και με την απέχθειά του για τα γερμανικά βουρστ!

Ακόμη, η έκθεση των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών δείχνει ότι υπάρχει εμπλοκή και της ΜΙ6 στο κομμάτι που αφορά μυστικές συνομιλίες του DSK για την είσοδο ξένων επενδυτών στον ΠΑΟΚ. Όπως πληροφορείται ο υπογράφων, η βρετανική κυβέρνηση, φοβούμενη το μέλλον του αγγλικού ποδοσφαίρου ενεπλάκη στην υπόθεση, «διαρρέοντας» την είδηση της σύλληψης πανταχόθεν, προκειμένου να χτυπηθεί το ιστορικό σωματείο της Θεσσαλονίκης. Επίσης, σημαντικό ρόλο στην εμπλοκή της ΜΙ6 διαδραμάτισε το γεγονός ότι πρόσφατα ο πρωθυπουργός, Κάμερον διάβασε το βιβλίο "1.000 Years of annoying the French".

Τέλος, η απόρρητη έκθεση της CIA σημειώνει ότι μερίδα του συνδικάτου Τουρισμού - Επισιτισμού της NΥ, όπου ανήκει η καταγγέλουσα καμαριέρα, βρίσκεται υπό τον έλεγχο εξτρεμιστικών ομάδων από το «πάρτι του τσαγιού», που ελέγχονται από συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και επιδιώκουν την ανατροπή του Μνημονίου. Οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ διακρίνουν μία «υπόγεια επικοινωνία» μεταξύ ΔΑΚΕ και ριζοσπαστικής αριστεράς, με απώτερο στόχο την αλλαγή των όρων της δανειακής σύμβασης της Ελλάδας, μέσω του Ζάππειου ΙΙ, αλλά και την διεθνή απομόνωση των ΗΠΑ δια της εκλογής της Σάρα Πέιλιν.

Πάντως, άλλες πηγές της CIA μιλούν ανοιχτά για «στενή συνεργασία» μεταξύ της υπό κατάρτιση Διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου του ελληνικού χρέους, Ελλήνων παραστρατιωτικών που πολέμησαν στη Βοσνία, Τούρκων παρακρατικών και λαθρεμπόρων, καθώς και του Χουλκ Χόγκαν, με απώτερο στόχο τη διάλυση του ΔΝΤ, την κατάρρευση της Ελλάδας και την εγκαθίδρυση καθεστώτος χάους στις ελληνικές πόλεις.

Οι Monty Python, κληθέντες να σχολιάσουν από το υπογράφοντα, επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης του DSK.

Σχόλια

Ο χρήστης ΜΠΕΣΣΥ είπε…
Πολύ ενδιαφέρουσες οι πληροφορίες σας! Ήμουν και εγώ υποψιασμένη, χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες.
Πρέπει όμως τώρα να πάψει να μας αφορά άλλο το θέμα του Κυρίου.
Πρέπει να επικεντρωθούμε στα Δικά μας, τα πολύ σοβαρά!
Είμαστε μια χώρα, γονατισμένη...
Πρέπει να σηκωθούμε πάλι, να σταθούμε στα πόδια μας, να παραμείνουμε ζωντανοί και υπερήφανοι...(όσο μπορούμε)
...Και να μη ξανακάνουμε τα ίδια λάθη!
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία!
Τους χαιρετισμούς μου! Θα παρακολουθώ τα ενδιαφέροντα άρθρα σας!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Αχαχα θα περιμένω την απάντηση των Monty Python.
Πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πολλοί θα θεωρήσουν πραγματικά αυτά που γράφονται.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
"Οι Monty Python, κληθέντες να σχολιάσουν από το υπογράφοντα, επιφυλάχθηκαν να τοποθετηθούν...".

Προφανώς έχουν "πλησιάσει" και αυτούς, τους αξιοσέβαστους υπηρέτες της τέχνης.

Αιδώς Αργείοι! Δεν έχει μείνει τίποτα όρθιο.

Ακόμα κι αυτοί φιμώθηκαν...ή ακόμα χειρότερα γονάτισαν στους ισχυρούς του Πλανήτη...

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!

Το 2012 γαρ εγγύς!